top of page
home_slider2.jpg

Cursus | One by One

Wil jij wimperstyliste worden? Dan is dit je eerste stap! Tijdens deze intensieve maar vooral leuke dag leer jij alle basis die je moet weten als beginnende wimperstyliste. Mijn doel als trainer is dat jij de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt zodat jij straks enthousiast en zelfverzekerd je eerste klanten kan ontvangen.

lash-extension-FAQ-5daf1b5b85a81.jpg

Cursus | Russian Volume

BINNENKORT BESCHIKBAAR

De Volume wimperextensions zijn bijna niet meer weg te denken. De super zachte volume extensions geven een mooie glam look. Spelen met natuurlijke of meer dramatische looks maken deze techniek uniek en uitdagend om mee te werken. Er is veel vraag naar volume wimperextensions. Daarom is deze cursus een mooie toevoeging voor iedere wimperstyliste. Ervaring met de One by One wimperextensions is vereist.

38690048_l-scaled.jpg

Perfectietraining

Deze cursus is ideaal voor als je al eens een cursus wimperextensions One by One of Russian Volume hebt gevolgd, maar nog met vragen zit of niet zelfverzekerd genoeg bent om klanten te ontvangen. Je kunt deze cursus ook gebruiken als aanvulling op de cursussen van Salon Good Vibes om meer zelfvertrouwen in je werk te krijgen en je skills te verbeteren. Deze cursus wordt persoonlijk op jou afgestemd. Zo worden de punten die voor jou van belang zijn behandeld.

bottom of page