top of page
DSC_4111%20copy%20copy_edited.jpg

Ik ben Lucie Kokorova. Mijn achternaam komt uit het mooie Tsjechië waar ik ben geboren. Inmiddels woon ik alweer 25 jaar in Nederland. Sinds 2017 run ik mijn gezellige en professionele Salon Good Vibes. Je kunt hier terecht voor wimperextensions, wimperlifting, wenkbrauwen en het volgen van verschillende trainingen. Na vele fijne jaren in Velserbroek te hebben gewoond en gewerkt, zijn wij een nieuw avontuur begonnen en verhuisd naar Boskoop.

 

Voordat ik de keuze had gemaakt ZZP'er te worden heb ik bij de Marine gewerkt. Ik heb veel van de wereld gezien en mooie reizen gemaakt. Nadat ik moeder werd van 2 kindjes, zag ik het niet meer zitten om maanden van huis weg te zijn en werd het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. Ik heb veel passie voor het vak en heb dan ook verschillende trainingen en masterclasses gevolgd. Daarnaast blijf ik de branche op de voet volgen en sta ik open voor nieuwe ontwikkelingen en technieken. Dit heeft mij gebracht op het niveau waar ik nu sta met een goedlopende salon en veel trouwe en tevreden klanten.
 

Salon Good Vibes staat voor een relaxte sfeer, persoonlijke aandacht en kennis. Of je hier komt voor een behandeling of het volgen van een training. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Het is tenslotte YOU time!

bottom of page